Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Kuntonyrkkeilyn kevätkurssit

klo 17.30-18.30 Perheryhmä & nuoret 

klo 18.45-19.45 Kuntonyrkkeilyn konkarit (harjoitusta takana min. 1 kausi) 

klo 20-21 Kuntonyrkkeilyn alkeet yli 15-vuotiaille (ei aiempaa taustaa lajista) 

 

Kevätkausi vk2-vk22 , 8.1.-28.5., 20 krt (ei 30.4. vappuaattona)

Normaali hinta: 230e / alennus (opiskelijat, työttömät, eläkelaiset) 190e

Jos samasta  perheestä on kolme tai enemmän osallistuja, kysy alennusta.

Ilmoittautuminen: happyliikunta@gmail.com tai puh. 0400 854939 

Tervetuloa kuntonyrkkeilemään! Kuntonyrkkeily sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille liikkujille. Monipuolinen laji on sekoitus tekniikkaa, lihaskuntoa, kiertokuntopiiriä, pariharjoittelua ja koordinaation kehittämistä. Tunneilla alkulämmitellään, harjoitellaan asteittain nyrkkeilytekniikkaa ja lopuksi tehdään lihaskuntoon liittyvä harjoitteita.

Kuntonyrkkeilyä suositellaan erityisesti istumatyöntekijöille, opiskelijoille ja henkilöille, joilla on niska-hartia-seudun kipua. Laji on tehokas kunnon kasvattaja, joten sopii aloittelijalle tai jo kokeneelle liikkujalle.

Aiempaa lajitaustaa et tarvitse, ja voit tulla mukaan koska vain, yksin tai yhdessä kaverin / puolison kanssa. 


 

Kuntonyrkkeilykurssin ohjaajana toimii Emma Seppänen, jolla on pitkä kansainvälinen kokemus lajista kilpanyrkkeilijänä ja ohjaajana. Emman tunnit ovat rentoja ja sopivan vauhdikkaita. Ota mukaan rennot vaatteet, juomapullo sekä pyyhe. 

Emma on tekee myös yksilö -ja pienryhmävalmennuksia, olethan yhteydessä suoraan happyliikunta@gmail.com mikäli mielessäsi on tavoitteellinen kuntosaliharjoittelu. Emma on sertifioitu Personal Trainer. 

Yksityistunnit

Tarjoan myös yksityistunteja! Yksityistunnit voivat liittyä painonhallintaan, tekniikoihin tai esimerkiksi sparraamiseen. Tunnit sopivat vaikka yksilöille, pienryhmälle, polttariporukalle tai vaikka yrityksen virkistymispäiville ja ne suunnitellaan aina yksilöllisesti yhdessä osallistujan kanssa etukäteen. Harjoitukset on mahdollista toteuttaa myös muualla kuin salillamme. Pyydä tarjous!